KjøpLogg inn

Frontline-sjefen avkrefter rykter

Saken til Frontline mot DHT Holdings på Marshalløyene går sin gang.

Publisert 27. april 2017 kl. 16.54
Oppdatert 27. april 2017 klokken 17.18
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 135 ord

Sjef i Frontline, Robert Hvide Macleod bekrefter overfor Hegnar.no at saken mot DHT Holdings går sin gang. Det verserte torsdag formiddag rykter om at også saken på Marshalløyene var blitt avvist, men det avkreftes nå av Frontline-sjefen.Går rettens vei på nyttTorsdag morgen ble det kjent at Frontline på ny har valgt å gå rettens vei for  å stanse DHT sin transaksjon med BW Group - denne gangen på Marshalløyene.I søksmålet kom Frontline med et krav om at retten stanser avtalen som vil gi BW Group en eierandel på 45 prosent i DHT.Rederiet oppfordret videre DHT-styret til å gå inn i forhandlinger, og ikke handle i strid med "deres forpliktelser til DHT-aksjonærene"."Vi vil fortsette å utforske alle muligheter som er tilgjengelige for oss for å sikre at alle aksjonærene i DHT blir behandlet likt", het det i meldingen fra Frontline.