Godkjenninger i boks for Panoro-transaksjon

Panoro Energy har nå mottatt de nødvendige godkjennelsene for å gjennomføre den planlagte transaksjonen med BW Energy Gabon. 

Eivind Yggeseth

22.februar meldte Panoro Energy at det heleide datterselskapet Pan-Petroleum Gabon B.V  hadde inngått en endelig avtale med BW Energy Gabon Pte-Ltd, et datterselskap av BW Offshore, om å selge en 25 prosents eierandel i Dussafo-produksjonsdelingsavtalen i Gabon til BW Energy for 12 millioner dollar.I dag kan Panoro Energy bekrefte at selskapet har mottatt alle de nødvendige godkjenningene fra myndighetene i Gabon for å gjennomføre den planlagte transaksjonen.Det fremgår av en børsmelding. Selskapet arbeider nå med BW Energy Gabon om de endelige dokumentprosedyrene og forventer at handelen vil være avsluttet så fort som mulig etter at Harvest Natural Resources' transaksjon er gjennomført, opplyses det.Harvest Natural Resources sitt salg av datterselskapet Harvest Dussafu til BW Energy er nemlig en av nøkkelbetingelsene i transaksjonen mellom Panoro og BW Energy, og denne ventes nå å være gjennomført 10.april 2017.«Vi ser frem til å oppdatere markedet på Panoros fullføring i nær fremtid», skriver selskapet avslutningsvis i børsmeldingen.Les meldingen her.