Stian Lysberg Solum

- Ikke særlig smart

Bjørn Kjos mener flypassasjeravgiften gir færre turister.

Norwegian anslår at det tapte 150 millioner kroner bare i første kvartal i år. Det kan få konsekvenser for prisene, og for turismen, advarer selskapets konsernsjef, skriver Dagbladet.- Det er ikke noe særlig smart å innføre passasjeravgifter hvis du skal tenke på turister som kommer inn i landet. De vil andre steder, for du må ta det igjen på prisene, sier Norwegian-sjef Bjørn Kjos til avisen.- Det greier du ikke på kort sikt, men kanskje du kan ta inn noe på sikt. Men det er klart, da flyr de andre steder. Turistene flyr mye etter pris, og turistene utgjør 83 prosent av alle som er rundt og flyr i verden, sier Kjos.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også