Island Offshore skal delta på Titanic-ekspedisjon

Offshorerederiet har fått et noe uvanlig oppdrag for subseakonstruksjons-skipet Island Crown.

Ifølge en melding torsdag har rederiet inngått en avtale med OceanGate Expeditions om bruk av Island Crown som støttefartøy under en bemannet kartleggingsekspedisjon av Titanic - den første siden 2005.Det opplyses at oppdraget vil ha en varighet på ti uker med start i slutten av mai 2018.Island Crown skal brukes som overflatefartøy, og stå for frakt og husrom for deltakerne på ekspedisjonen.Fartøyet har akkurat avsluttet en kontrakt med Bluestream på Nordsee One Windpark, og startet denne uken på en kontrakt med nederlandske Van Oord i den samme vindmølleparken.Pr nå er båten sikret arbeid til slutten av september i inneværende år.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også