Kjøp, kjøp og kjøp

Investtech rykker ut med tre kjøpsanbefalinger.

Publisert 26. april 2017 kl. 12.48
Oppdatert 26. april 2017 klokken 12.49
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 199 ord

I onsdagens rapport fra Investtech anbefales kjøp av aksjer i Odfjell, TGS-Nopec og Kongsberg Gruppen.- Odfjell ligger i en langsiktig, stigende trend. Stigende trender indikerer at bedriften er inne i en positiv utvikling og at kjøpsinteressen blant investorer er økende. Volumbalansen er positiv og styrker aksjen på kort sikt. Det ligger kortsiktig støtte ved 33.40 kroner som reduserer nedsiden. Aksjen har motstand ved ca. 36 kroner. Selskapet presenterer de siste kvartalstallene 11. mai. Vurdering: Kjøpskandidat, skriver Investtech.- TGS-Nopec Geophysical har brutt den stigende trenden på mellomlang sikt. Dette signaliserer videre oppgang, men med en svakere stigningstakt enn tidligere. Kursen ligger nær støtten ved 182 kroner. Nedsiden er dermed begrenset, mens aksjen har en bra oppside. Flere innsidere kjøpte aksjer 10-11 mars slik at aksjen nå er maksimalt positiv på innsidehandler. Selskapet legger frem Q1-tallene 10. mai. Vurdering: Kjøpskandidat, skriver Investtech.- Kongsberg Gruppen er i ferd med å hente seg inn igjen etter korreksjonen tilbake og trendbruddet i forrige måned. Kursen viser nå en fin utvikling på kort sikt med stigende topper og bunner. Kursen har brutt det tidligere motstandsnivået ved 135 kroner, noe som åpner for videre oppgang mot neste motstandsnivå ved 143 kroner. Vurdering: Svak kjøpskandidat, avslutter Investtech.