Gjensidige Forsikring - Foto: Scanpix

Meglerhus oppgraderer Gjensidige

Pareto Securities oppgraderer aksjen til kjøp og setter kursmålet til 150 kroner.

Første kvartal 2017 har vært et svært godt kvartal for Gjensidige Forsikring med sterk avkastning på investeringsporteføljen.Det får Pareto Securities til å snu, som oppgraderer fra hold til kjøp i sin siste oppdatering.Pareto oppgraderer EPS-estimatene for kvartalet til 2,23 kroner, opp fra 1.56.Samtidig oppjusterer meglerhuset EPS i 2017 til 8,93 kroner, opp fra 8,29 kroner, som er over konsensus på 8,21 kroner.- Med 13 prosents oppside til vårt kursmål, oppgraderer vi aksjen til kjøp på bakgrunn av svak prestasjon av aksjekursen. Vi har observert at Gjensidige har underprestert sammenlignet med ens nærmeste konkurrent Tryg, som vi mener er uberettiget, heter det i oppdateringen.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også