AP Photo

Meglerhus stokker om - anbefaler ti aksjer

Sparebank 1 Markets bytter ut én aksje med en annen i ukesporteføljen.

Ukesporteføljen til Sparebank 1 Markets steg 1,0 prosent forrige uke, mens hovedindeksen steg 0,3 prosent.Denne uken gjør de en endring. Inn kommer Grieg Seafood, og ut går Medistim. "Grieg Seafood er den lakseaksjen som har falt mest den siste tiden, og vi forventer at denne aksjen vil korrigere seg opp når markedet nå blir mer komfortabel med utsiktene i sektoren", skriver meglerhuset.Videre viser de til at Grieg Sefood er et av få lakseselskaper som kan oppleve volumvekst de neste årene. Porteføljen består nå av følgende aksjer:

  • Kongsberg Gruppen
  • Norwegian Finance Holding
  • Aker BP
  • Songa Offshore
  • Sparebank 1 SR-Bank
  • Avance Gas
  • Protector Forsikring
  • Norwegian Air Shuttle
  • Grieg Seafood
  • Orkla


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også