Meglerhusenes Norwegian-dom

Meglerhus kommenterer de siste nyhetene fra Norwegian.

Børs

Norwegian Air Shuttle faller 2,5 prosent til 235 kroner etter å ha lagt frem trafikktall for mars. Selskapet rapporterte om en vekst i passasjertrafikken på 16 prosent i mars 2017. Det ble også opplyst at yielden var lavere og inntektene pr tilgjengelige setekilometer lavere enn i mars 2016.At påsken var i mars i fjor er et forstyrrende element.DNB Markets mener trafikktallene var nøytrale sammenlignet med deres forventninger, skriver TDN Finans. Bedre enn ventet yield ble delvis motvirket av svakere kabinfaktor. «En nøytral til svakt negativ kursreaksjon er berettiget», skriver DNB Markets.Pareto Securities mener fallet i inntektene pr tilgjengelige setekilometer er noenlunde på linje med fallet i februar, når man justerer for påskeeffektenTallene var nøytrale sammenlignet med hva de ventet, skriver TDN Finans.       «Selv om den månedlige produksjonen var lavere enn hva vi ventet, noe som ledet til åtte prosent lavere passasjerinntekter og noe lavere tilleggsinntekter, ble dette motvirket av lavere driftskostnader», skriver Pareto Securities.  

dnb markets
norwegian air shuttle
pareto
Nyheter
Børs