Morgan Stanley med knallsterke tall

Morgan Stanley leverer sterke tall for første kvartal 2017.

Børs

Morgan Stanley melder om et resultat på 1,00 dollar pr aksje i første kvartal 2017, opp fra 0,55 dollar pr aksje samme periode året før.På forhånd var det ventet et resultat pr aksje på 0,90 dollar.Netto omsetning ble 9,7 milliarder dollar, opp fra 7,8 milliarder dollar i fjor og ventet 9,29 milliarder dollar.Ifølge konsernsjef James P. Gorman rapporterer selskapet et av sitt sterkeste kvartalsresultat i løpet av de seneste årene, skriver TDN Finans. Aksjehandel- og trading-inntekter utgjorde 2,00 milliarder dollar i kvartalet, mot ventet 1,92 milliarder.Rentepapir- og trading-inntekter var 1,7 milliarder dollar, mot ventet 1,56 milliarder.Morgan Stanley-aksjen stiger 4,1 prosent i førhandel etter å ha lagt frem kvartalsrapporten.

morgan stanley
resultatrapport
Nyheter
Børs