KjøpLogg inn

Nel kjøper opp selskap

Nel har nå inngått en endelig avtale om kjøp av amerikanske Proton OnSite.

Publisert 28. april 2017 kl. 07.36
Oppdatert 28. april 2017 klokken 07.49
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 101 ord

Med henvisning til intensjonsavtalen inngått i slutten av februar i år , melder Nel at de etter en tilfredsstillende due diligence nå har signert en endelig og bindende avtale om kjøp av Proton OnSite.Nel kjøper dermed 100 prosent av aksjene i det amerikanske hydrogenteknologi-selskapet fra F9 Investments LLC. Oppkjøpet vil gjøre Nel til verdens største produsent av vannelektrolyser for hydrogenproduksjon.Den totale prislappen på selskapet er 70 millioner dollar på kontant- og gjeldsfri basis. Dette skal finansieres av 20 millioner dollar i kontanter og 50 millioner dollar i nye aksjer i Nel betalt i omganger til en avtalt kurs på 2,72 kroner.Les hele meldingen her.