Norwegian nærmer seg Argentina

Norwegian Air Shuttle rykker stadig nærmere innenriksflygninger i Argentina.

Konsernsjef Bjørn Kjos sier til Bloomberg tirsdag at Norwegian Air Shuttle venter å starte opp innenriksflyvninger i Argentina innen utgangen av dette året.Lavprisselskapet har levert inn søknad om argentinsk driftstillatelse (AOC), opplyser Kjos, og han sier videre at de vil ha ti Boeing 737 i operasjon på innenriksrutene i Argentina.- Vi har levert inn papirene og vi har også søkt om rutene, sier Kjos til nyhetsbyrået, og legger til at selskapet vil fly til en rekke byer innenriks, men at det kommer an på konsesjonene.Kjos sier at selskapet også vil gå videre med flyvingene fra Europa til Argentina.Han har ved flere anledninger snakket varmt om Argentina som destinasjon, og omtalte blant annet landet som en «skjult perle» i et intervju med Bloomberg i oktober i fjor.


CFO

NattoPharma ASA • Lysaker