KjøpLogg inn

Overbeviser analytikerne

Analytikerne mener Subsea 7 leverte sterkere kvartalstall enn forventet og anbefaler kjøp.

Publisert 27. april 2017 kl. 11.35
Oppdatert 27. april 2017 klokken 11.35
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 204 ord
Subsea 7-skip

Subsea 7 melder torsdag om et resultat etter skatt på 146,3 millioner dollar i 1. kvartal 2017, mot 146,5 millioner dollar i samme periode året før. Det sender aksjen opp 8,20 prosent til 143,80 kroner, og er i skrivende stund børsens mest omsatte.Analytiker Jan Petter Anderssen i Clarksons Platou Securities mener Subsea 7 igjen leverer svært sterke tall og over konsensus. Anderssen er positiv til EBITDA-utviklingen og venter en  mer positiv guiding i 2017 enn tidligere. - Tidligere har de sagt at ebitda-marginen skal «vesentlig ned» fra 2016-nivå, nå sier de at den bare skal «ned», sier analytikeren til TDN Finans, som tror selskapet vil fortsette å bygge en sterk kontantposisjon.Anbefaler kjøpPareto Securities skriver i en oppdatering at Subsea 7 leverer en solid EBITDA-margin på 30 prosent (ventet 20 prosent) i første kvartal, og at selskapets ordreinntak var som ventet.Meglerhuset har kjøpsanbefaling med kursmål 160 kroner på Subsea 7.Meglerhuset skriver samtidig i sin oppdatering at SURF-marginene ikke fremstår som bærekraftige og trolig vil normaliseres.Société Générale skriver at de fastholder sin tro på at Schlumberger har en sterk interesse i Subsea 7 og at det eksisterer et potensiale for M&A. Investeringsbanken har kjøpsanbefaling med kursmål 204 kroner på Subsea 7.Les også: Subsea 7 ga inntektene et løft