KjøpLogg inn

Positive testresultater for Nordic Mining

Har lykkes med å produsere rutil og garnet til markedskvalitet. 

Publisert 27. april 2017 kl. 10.27
Oppdatert 27. april 2017 klokken 10.30
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 86 ord
Ivar S. Fossum, CEO i Nordic Mining. Foto: Finansavisen

Nordic Mining opplyser i en melding at selskapet har gjort store fremskritt i sitt testprogram, og har dokumentert at det er mulig  å produsere rutil og garnet til markedskvalitet.I testprogrammet har en nå produsert et rutilprodukt på 95 prosent TiO2 med utvinning på over 50 prosent. Arbeidet pågår nå med å utbedre utvinningsgraden mens man samtidig opprettholder produktkvaliteten. Garnetproduksjonen deles i en grov og fin produktstrPoøm, hvor en har lykkes med å utvikle sistnevnte til markedsspesifikasjoner. Fokuset er derfor nå å gjøre det samme med den grove produktstrømmen.