Selger aksjer for 1,7 milliarder kroner

Wallenius Lines AB har solgt seg kraftig ned i Wallenius Wilhelmsen Logistics ASA. Flere innsidere kjøper aksjer.

Wallenius Lines AB har fullført salget av 43.104.938 aksjer i Wallenius Wilhelmsen Logistics ASA til kurs 40 kroner per stykk. Oppgjør ventes 24. april.Etter plasseringen eier Wallenius 160 millioner aksjer, noe som tilsvarer 37,8 prosent av selskapet.Arctic Securities AS, Nordea Bank AB og Skandinaviska Enskilda Banken AB var tilretteleggere i forbindelse med plasseringen.22. desember 2016 meldte Wilh. Wilhelmsen Holding ASA om en avtale med Wallenius Lines AB om en profittdeling for 75 prosent av aksene som selges for over 32,50 kroner per stykk. Wilh. Wilhelmsen Holding ASA vil etter salget til kurs 40 kroner bokføre en gevinst på 14 millioner dollar i resultatet for 2. kvartal.Flere innsidere har benyttet anledningen til å kjøpe aksjer. Craig Jasienski (CEO WWL ASA) har kjøpt 25.000 aksjer, mens Rebekka Glasser Herlofsen (CFO WWL ASA) ha kjøpt 15.000 aksjer. Erik Nøklebye (CEO EUKOR) har kjøpt 2.500 aksjer. Det samme har Anna Larsson (VP, Head of Corporate communications and CSR).


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også