Siem endrer tilbudet til obligasjonseierne

Eivind Yggeseth

Siem Industries endrer tilbudet sitt til obligasjonseierne i forbindelse med et annonsert tilbakekjøp.

Siem Industries opplyste 31.mars at de ønsker å kjøpe tilbake obligasjoner i SIOFF01 og SIOFF02 for opp til 200 millioner kroner.Etter tilbakemelding fra obligasjonseierne justerer selskapet nå betingelsene for tilbudet.Av en børsmelding fremgår det at det nye tilbudet er å kjøpe tilbake obligasjoner i de nevnte lånene for henholdsvis 229 millioner kroner og 171 millioner kroner.Tilbudet er betinget av at obligasjonseierne godtar forslagene til endringer som selskapet tidligere har annonsert, på møtet som skal holdes onsdag 12.april.Prisen som tilbys for obligasjonene er henholdsvis 72 prosent av pålydende for SIOFF01 og 69 prosent av pålydende for SIOFF02. Les meldingen her.