Sterkt kvartal for StrongPoint

StrongPoint legger frem tall for første kvartal 2017.

Fasiten viser en EBITDA på 10,7 millioner kroner i første kvartal 2017, opp fra 10,1 millioner kroner i samme periode året før.Driftsinntektene endte på 249,7 millioner kroner i kvartalet, noe som var litt svakere enn i tilsvarende periode i 2016 da de endte på 254,2 millioner kroner.Ordinært resultat før skatt ble 1,7 millioner kroner, mot 1,4 millioner kroner ved samme korsvei i fjor.Styret foreslår et utbytte på 0,50 kroner pr aksje.Selskapet skriver i rapporten at første kvartal normalt er et sesongmessig svakt kvartal, men at det har vært en god start på året for Proprietary Technologies, og at det er god utvikling i omsetningen av egenutviklet teknologi i viktige markeder som Spania og Frankrike.


CFO

NattoPharma ASA • Lysaker