Stor interesse rundt nytt Nel-samarbeid

Nel har signert joint-venture-avtalen med Hexagon Composites og PowerCell Sweden.

Nel opplyser i en melding torsdag at selskapet har signert joint venture-avtalen med Hexagon Composites og PowerCell Sweden. Selskapene annonserte tidligere i januar at de hadde inngått en - Vi har mottatt en rekke forespørsler om å ta prosjekter siden vi annonserte at vi ville forene kreftene våre sammen med PowerCell og Hexagon Composties til et joint venture. Ved å jobbe sammen med disse globale markedslederne vil vi være i stand til å utnytte hver parts respektive teknologi og kompetanse for å utvikle verdensledende integrerte hydrogenløsninger, sier Nel-sjef Jon André Løkke i meldingen.Nel-aksjen er i skrivende stund opp 1,84 prosent, og handles i skrivende stund til 2,21 kroner.Selskapene vil ha lik eierandel i det nye selskapet.


Les også