KjøpLogg inn

Toppforvalter: - Det ser vesentlig bedre ut

For fem måneder trodde Robert Næss på korreksjon. Nå er han ikke like sikker. 

Publisert 25. april 2017 kl. 07.48
Oppdatert 25. april 2017 klokken 07.55
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 111 ord
Robert Næss - Foto: Finansavisen

Investeringsdirektør Robert Næss i fondsforvalter Nordea Investment Management har lenge ventet en korreksjon. Nå er han ikke like sikker.- Det ser vesentlig bedre ut enn det jeg trodde for fem måneder siden, og det er fordi det ikke er kommet noen nedjusteringer, sier Næss til DN.Forvalteren, som foreløpig velger å sitte rolig i båten, sier han ser større muligheter internasjonalt enn i det norske markedet, der Oslo Børs har gitt en avkastning på 24 prosent de siste tre årene samtidig som oljeprisen har halvert seg.– I Norge har ikke inntjeningsbildet vært så spesielt bra, mens internasjonalt har det holdt seg. Det gjør at risikoen er mer på oppsiden, sier han til DN.