Topplinjen vokste 17 prosent

Napatech ga inntektene et solid løft i 1. kvartal.

napatech
Børs

Napatech økte i 1. kvartal omsetningen med 17 prosent til 8,2 millioner dollar, opplyses det i en melding.Selskapet gjentar samtidig en forventning om 10-20 prosent vekst i 2017, en bruttomargin på rundt 68 prosent og EBITDA-margin på rundt 20 prosent.I 2020 har selskapet mål om inntekter på 100 millioner dollar.- Napatech leverte et godt 1. kvartal med en omsetningsvekst på 17 prosent, godt i tråd med vår 2017-guiding, sier Napatech-sjef Henrik Brill Jensen i en kommentar, som påpeker at det kommer til å være svingninger i ordreinngangen fra kvartal til kvartal.Selskapet arrangerer tirsdag sin kapitalmarkedsdag på Hotel Continental i Oslo. Les hele meldingen her.

napatech
henrik brill jensen
Nyheter
Børs