Veidekke solgte boliger for 1,8 milliarder

bygningsarbeider

Solid start for boligsalget til Veidekke i 2017.

Veidekke solgte 383 boliger til en verdi av 1,8 milliarder kroner i 1. kvartal, hvorav Veidekkes andel er 1,6 milliarder, opplyses det i en melding.Selskapet skriver i meldingen at aktiviteten inne boligutvikling holder seg høy både i Norge og Sverige.Ved kvartalsslutt hadde selskapet 2.973 boliger i produksjon, hvor av Veidekkes andel er 2.205.Tilsvarende tall for 4.kvartal 2016 var 3.059 hvorav Veidekkes andel var 2.383.Det opplyses om en samlet salgsgrad for prosjekter under oppføring på 90 prosent.- Boligsalget i 2017 har startet godt, og alle prosjektene vi har lagt ut for salg har blitt godt mottatt i markedet. Totalt er salget på linje med de foregående kvartaler, og gjenspeiler den høye salgsgraden i porteføljen. Det betyr at vi opprettholder den høye aktiviteten i både Norge og Sverige, sier konsernsjef Arne Giske i en melding. Les hele meldingen her.