Warren Buffett - Foto: AP

Warren Buffett-favoritt på «salg»

Aksjekursen til Wells fargo har falt nærmere 9 prosent den siste måneden.

Sjelden får man mulighet til å kjøpe en av finansnestor Warren Buffets favoritter med rabatt, men nå har du muligheten, skriver MarketWatch.Ja, det er sant at den amerikanske storbanken Wells Fargo kom i et uheldig søkelys med svindelskandalen, som rullet opp i fjor høst og resulterte i 185 millioner dollar i bøter.I denne skandalen åpnet Wells Fargo-ansatte over to millioner falske innskudd- og kredittkortkontoer for å slå aggressive salgsmål, og oppnå bonus. Det forsterket inntrykket av at mange bankansatte oppfører seg råttent, men sett fra et investor ståsted gir det nå muligheter for å kjøpe aksjen med fin rabatt, mener nettstedet. Siden begynnelsen av mars er aksjen ned 10 prosent. I samme periode har S&P 500 falt 1 prosent. - Her får du muligheten til å kjøpe deg inn i et selskap som har en avkastning som er best i klassen, med en betydelig rabatt sammenlignet med konkurrentene, sier Colin McWey, porteføljeforvalter hos Heartland Funds til MarketWatch.Nettstedet opplyser om at Heartland har en betydelig posisjon i Wells Fargo som ble kjøpt under et lignende kursfall i fjor. - Vi tror deres lønnsomhet deres vil tåle testen, og over tid vil de fortsatt være en toppbank, sier McWey


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også