- Et Norwegian innenfor oljeservice

Forvalter mener aksje er opsjonen på oljeservice-comeback på steroider.

Forvalter Morten Astrup i Storm Capital Mangement var torsdag på besøk hos Hegnar TV.Se igjen sendingen her. Av aksjene han trakk frem som favoritter var seismikkselskapet Polarcus. Han omtalte aksjen som en opsjon på et oljeservice-comeback på steroider.- De er nå fullbooket ut tredje kvartal, sier han og mener at det fort kan bli litt press på markedet fordi det ikke er noen som bygger noe nytt. Med bakgrunn i at prisene skal stige ganske kraftig før det blir lønnsomt å bygge nye båter, mener han aksjen kan gå som en kule med sin eksisterende flåte dersom det blir litt press på markedet igjen.- Eksisterende flåte kan gjøre at den aksjen i hvert fall fem-dobler seg fra dagens nivå ganske lett, sier han. Videre peker han på at en fordel Polarcus har er at selskapet har en helt lik flåte, og sammenligner derfor selskapet med flyselskapet Norwegian. - Det blir som et slags Norwegian innenfor oljeservice.Polarcus er dagens store vinner på Oslo Børs med en oppgang på nesten 25 prosent.