Forvalter om aksje: - En risiko som ikke har med markedet å gjøre

Investor Morten Astrup ser betydelig oppside.

Forvalter Morten Astrup i Storm Capital Mangement var sist torsdag på besøk hos Hegnar TV.Siden selskapet er ekspert på høyrente og aksjer, var det naturlig å spørre hva de fant mest attraktivt akkurat nå.Astrup kom inn på flere aksjer, en av dem var Noreco.- Storm Bond Fund driver bare med høyrente i praksis og så har det en liten aksjeeksponering, og det kommer ut av restruktureringssituasjoner som vi har vært med på, sier Atsrup og fortsetter;- Noreco er et godt eksempel på det. En stjernehistorie av en restrukturering som vi gikk gjennom for noen år siden. Vi beholdt aksjene i porteføljen og det utgjorde 0,2 prosent av porteføljen første i første 2016, og siden det har det 12-13 doblet seg fordi de vant den store rettssaken i Danmark. Men det er også betydelig oppside herfra, mener Astrup, som sier det er helt fantastisk av en enkel grunn:- Det er en risiko som ikke har noe særlig med markedet å gjøre. Det er en forsikringssak mot en veldig søkegod motpart. Hvor de vant på alle punkter i første instans, hvilket betyr at sjansen er veldig stor for at de hvert fall kommer til å vinne på mange av punktene i neste instans også, sier Astrup.- Og da skal man være i?- Noreco-aksjen, svarer Astrup.LES OGSÅ: - En Norwegian innen oljeservice