Eivind Yggeseth

Fredrik Thoresen blir forvalter i Storebrand

Fredrik Thoresen har fått seg ny jobb.

- Vi er veldig fornøyd med å få Fredrik Thoresen med på Storebrands sterke team for norske aksjer og som forvalter av Storebrand Vekst og Storebrand Optima Norge, sier leder for aksjeforvaltningen i Storebrand Asset Management, Bård Bringedal i en kommentar. Thoresen har første arbeidsdag hos Storebrand 1.juni.Han har bakgrunn som analytiker fra DnB og SEB som han nå forlater, og som forvalter i Sector Asset Management.Hos SEB har han hatt ansvaret for å dekke IT og telekom. Overtar etter suksessforvalterThoresen får store sko å fylle når han nå tar over stafettpinnen etter Andreas Berdal Lorentzen som har forvaltet Storebrand Vekst siden 2009, og har levert en årlig avkastning på 14 prosent.Ifølge DN skal Lorentzen hjelpe Thoresen i gang i starten, men Lorentzen tror nykommeren kommer til å klare seg bra.– Han er topprangert på it- og telekom, så han er jo mye flinkere enn meg, sier han til avisen. Det er ikke kjent hvor Lorentzen skal fortsette karrieren.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også