Incus Investor tjener penger igjen

Incus Investor ASA, tidligere kjent som Scana Industrier, har sluppet positive tall.

Incus Investor ASA, tidligere kjent som Scana Industrier, melder om nettoresultat på 26 millioner kroner i årets første kvartal, mot minus 12 millioner kroner i fjor.Resultat før skatt fra videreført virksomhet ble 30 millioner kroner i 1. kvartal 2017, mot minus 8 millioner kroner i samme periode året før.Resultat per aksje ble 0,24 kroner, mot minus 0,11 kroner ved samme korsvei i fjor.Driftsresultatet ble 32 millioner kroner, mot minus 24 millioner kroner året før.EBITDA utgjorde 38 millioner kroner, sammenlignet med minus 15 millioner kroner i fjor.Driftsinntektene beløp seg til 207 millioner kroner, sammenlignet med 208 millioner kroner i 1. kvartal 2016.Her er hele rapporten