Inntektshopp for Navamedic

Navamedic økte inntektene kraftig i 1. kvartal.

Navamedic. Foto: Selskapets hjemmesider.

Navamedic melder om et resultat etter skatt på minus 2,7 millioner kroner i 1. kvartal 2017, mot minus 4,1 millioner kroner i samme periode året før.Resultatet før skatt ble minus 2,7 millioner kroner, sammenlignet med minus 4,4 millioner kroner i fjor.Driftsresultatet ble 0,1 millioner kroner, mot minus 1,9 millioner kroner året før.EBITDA var på 3,3 millioner kroner, mot 2,1 millioner kroner i fjor.Driftsinntektene beløp seg til 78,2 millioner kroner, sammenlignet med 60,8 millioner kroner i 1. kvartal 2016.- Navamedic hadde et solid første kvartal i 2017 med en 28,6 prosent økning i samlede driftsinntekter, sammenlignet med første kvartal i fjor. Vi fortsetter å se sterke resultater og en god utvikling for selskapet, både innen forretningsområdet Pharma og Healthcare, samt med den videre utviklingen av urinmålesystemet Sippi. Gjennom vårt partnerskap med TopRidge Pharma startet vi distribusjonen av Imdur i 2016 og produktet fortsetter å være en viktig inntektsdriver for Navamedic sammen med andre prioriterte merkevarer. I løpet av fjerde kvartal utvidet vi Imdur-salget til Storbritannia, Irland, Malta og Kypros og distribuerer nå produktet i totalt 13 markeder over hele Europa, sier Tom Rönnlund, administrerende direktør i Navamedic.Her er rapporten Se presentasjonen LIVE her fra klokken 08:00