Kristian Johansen. Foto: Eivind Yggeseth/Finansavisen.

Meglerhus tar grep - oppgraderer aksjen

DNB Markets oppgraderer sin anbefaling på TGS-Nopec til hold i ny oppdatering.

DNB Markets oppgraderer sin anbefaling på TGS-Nopec til hold fra salg, ifølge Bloomberg og TDN Finans.Kursmålet opprettholdes på 180 kroner per aksje. Dette kommer etter at seismikkselskapet tirsdag opplyste at guidingen for investeringer i 2017 økes til rundt 260 millioner dollar , tilsvarende et nivå som er 20 prosent høyere enn i 2016.Den tidligere guidingen tilsa at 2017-investeringene skulle ligge på samme nivå som i 2016. Samtidig gikk TGS-Nopec og Petroleum Geo-Services (PGS) ut med at de har besluttet å gjennomføre to nye multiklient-3D-prosjekter offshore Øst-Canada, som følge av høy kundeinteresse i regionen. Aksjen har det siste året økt 47, 48 prosent.Så langt i 2017 og den siste måneden har aksjen imidlertid falt henholdsvis 4,84 og 2,04 prosent.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også