Meglerhus tar grep - oppgraderer aksjen

DNB Markets mener Odfjell Drilling har en oppside på nærmere 30 prosent.

DNB Markets oppgraderer sin anbefaling på Odfjell Drilling til kjøp fra hold i en ny analyse, melder TDN Finans. Ifølge meglerhuset er årsaken i hovedsak at Odfjell Drilling skiller seg fra konkurrentene takket være solid kontraktsdekning og en flåte som tåler tøffe forhold.«Utsiktene for slike rigger er bedre enn for de fleste andre segmenter, noe som burde være en fordel for selskapet», skriver meglerhuset.DNB markets oppjusterer kursmålet til 24 kroner fra 14 kroner per aksje. Med dagens kurs på 18,5 kroner betyr det at meglerhuset ser en oppside på nærmere 30 prosent. Det siste året har Odfjell Drilling-aksjen hatt en formidabel kursutvikling og hatt en oppgang på 94 prosent.Så langt i 2017 og den siste måneden er aksjen opp henholdsvis 6,94 og 2,78 prosent.Odfjell Drilling legger frem sin førstekvartalsrapport onsdag.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også