Bow Summer. Foto: Odfjell

Odfjell kjøper kjemikalietanker

Utvider flåten med et skip kjøpt i annenhåndsmarkedet.

Odfjell SE har kjøpt den 2009-bygde kjemikalietankeren M/T Argent Eyebright som har 16 tanker i rustfritt stål.Selskapet opplyser at den vil være et godt tilskudd til Odfjells flåte av store kjemikalietankere i rustfritt stål, og at kjøpet er i tråd med selskapets strategi for flåtefornyelse og -vekst. Siden januar har skipet vært på korttidsleie hos Odfjell Tankers, og kjøpesummen oppgis til 25,5 millioner dollar. Transaksjonen ventes fullført i slutten av juni. Av presentasjonsmaterialet fra gårsdagens kapitalmarkedsdag fremgikk det at selskapet vil øke flåten til 100 skip.Det ble også opplyst at rederiet tror på et relativt balansert marked fra 2018. Les også: - 2017 vil fortsette å være utfordrende


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også