Overtegnet emisjon for Wentworth Resources

Kapitalutvidelsen i boks.

Wentworth Resources Limited annonserte tirsdag kveld planer om å gjennomføre en rettet emisjon på rundt 46,3 millioner kroner. Onsdag morgen var emisjonen i boks, og det ble tegnet 16.953.496 nye aksjer til 25 pence per aksje, eller om lag 2,73 kroner.Tegningen endte på rundt 46,3 millioner kroner, og nettoprovenyet estimeres til 43,2 millioner kroner. Nettoprovenyet skal benyttes til å avansere med avgrensningsprogrammet på Tembo-funnet i Tanzania i tillegg til generelle selskapsformål.- Styret og jeg vil gjerne takke vår eksisterende aksjonærer for deres fortsatte støtte, og ønske velkommen våre nye aksjonærer i det som er en spennende periode fremover for Wenthworth, sier styreleder i Wentworth, Bob McBean i en kommentar. Kutter anbefalingenPanmure kutter anbefalingen på selskapet til hold fra kjøp og reduserer samtidig kursmålet til 25 pence, fra tidligere 35 pence.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også