- Skiller ikke ut virksomheten for å få opp aksjekursen

Konsernsjef Niels G. Stolt-Nielsen vil ikke skille ut deler av virksomheten bare for å få opp aksjekursen.

Det skriver konsernsjefen i selskapets internblad Stolten, ifølge Dagens Næringsliv, opplyser TDN Finans. «Men dersom en utskillelse er nødvendig for lønnsomheten - som for eksempel gjennom en fusjon med et annet selskap, da vil vi vurdere det,» skriver han.Styret i Stolt-Nielsen har bestemt at Stolt Tankers skal skilles ut som selskap, og ifølge DN skriver Stolt-Nielsen at de vi vil se etter selskapene med den riktige tonnasjen og med en fornuftig verdsettelse, skriver TDN Finans. Videre skriver konsernsjefen videre at dersom selskapet finner en avtale hvor de kan bruke aksjer, vil de gå for en IPO av Stolt Tankers, men Stolt Tankers Limited vil forbli den største aksjonæren i Stolt-Tankers.


Les også