Rui Vieira

Songa Offshore oppdaterer markedet

Songa Offshore har sendt ut en fersk flåteoppdatering.

Songa Offshore har nå sendt ut en flåteoppdatering for april.Songa Equinox oppnådde en oppetid på 88 prosent, og jobbet i perioden for Statoil i Norge. Riggen hadde i løpet av måneden fire dager planlagt nedetid som følge av vedlikehold.Songa Endurance hadde en oppetid på 100 prosent, og arbeidet også den hele perioden for Statoil i Norge. De to riggene hadde i perioden inntjeningseffektivitet på henholdsvis 87 og 99 prosent. Songa Encourage jobbet også for Statoil, med en oppetid på 91 prosent og en inntjeningseffektivitet på 88 prosent. Nedetiden var relatert til mindre skader på noe av klientens utstyr.Songa Enabler hadde en oppetid på 100 prosent, med en en inntjeningseffektivitet på 88 prosent. Også denne riggen arbeidet for Statoil i Norge.Songa Delta, Songa Dee og Songa Trym er for tiden uten kontrakt, og markedsføres nå for nye oppdrag.Les hele meldingen her.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også