Swedbank-topp henter flere

Swedbank har hentet tre personer den siste uken. 

Publisert 20. mai 2017 kl. 07.33
Oppdatert 20. mai 2017 klokken 07.38
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 108 ord
Eivind Yggeseth
Swedbank Norge fortsetter å rekruttere nyansatte etter at et 20-talls ansatte meldte overgang til konkurrenten Sparebank 1 Markets tidlig i vår, skriver DN.Ifølge avisen har tre personer denne uken blitt rekruttert til den norske avdelingen for corporate finance på Aker Brygge i Oslo.Swedbank har hentet 44-årige Jonas Gunstad kommer fra jobben som finansdirektør i Norwegian Car Carriers. Videre har de hentet 49-årige Peter Knutzen fra SEB, der han har jobbet i 17 år og senest som leder for deler av fornybar energi-området. I tillegg til 29-årige Mads S. Bakjord som kommer fra corporateavdelingen i Handelsbanken i Norge.DN skriver at de tre nyansatte begynner i Swedbank like over sommeren.