TGS høyner guidingen for 2017

Gode nyheter fra seismikkselskapet.

Kristian Johansen. Foto: Eivind Yggeseth/Finansavisen.

Seismikkselskapet TGS-Nopec øker guidingen for investeringer i 2017 til rundt 260 millioner dollar, tilsvarende et nivå som er 20 prosent høyere enn i 2016.Den tidligere guidingen tilsa at 2017-investeringene skulle ligge på samme nivå som i 2016. Guidingen om forhåndsfinansiering på 40-45 prosent holdes uendret.Selskapet opplyser også at ytterligere multiklient-investering ventes fra eksisterende undersøkelser med risikodelingsavtaler.- Jeg er henrykt over å annonsere denne økningen i TGS' investeringsguiding for 2017. Gjennom vår motsykliske strategi legger vi til en rekordstor mengde data til multiklient-biblioteket vårt til attraktive enhetskostnader. Dette vil posisjonere TGS for å forsterke posisjonen som det ledende multiklient geofysiske selskapet i verden, sier CEO i TGS, Kristian Joahnsen i en kommentar.