Wallenius holder innsiden langt foran børsen

Wallenius Wilhelmsen Logistics steg over 10 prosent sist uke.

Innsideporteføljen steg 2,2 prosent i forrige uke, mens hovedindeksen på Oslo Børs la på seg 2,4 prosent.Porteføljen er dermed opp 18,8 prosent hittil i år, mens børsen til sammenligning er ned 0,2 prosent.Vi minner om at porteføljen fryses fredager klokken 12:00.Frisk nykommerNykommeren Wallenius Wilhelmsen Logistics var ukens store lyspunkt, og steg 10,3 prosent i sin første uke.Aksjen ble tatt inn etter at flere ledere plukket opp aksjer i forbindelse med nedsalget Wallenius Lines gjorde.Toppsjef Craig Jasienski viste vei, og la én million kroner på bordet.Små bevegelserEllers var bevegelsene små.Ocean Yield og TGS steg hhv. 1,2 og 1,1 prosent, AF Gruppen var uendret, mens Opera falt 0,8 prosent.Ingen endringer gjøres denne uken.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også