Driftsoppdatering fra Wentworth Resources

Børsmyggen er ute med ny driftsoppdatering tirsdag.

Ifølge oppdateringen arbeider Wentworth Resources med farm-out-prosessen for selskapets Tembo-1-avgrensningsbrønn nord i Mosambik.Analyser fra Tembo-1-letebrønnen og tolkning av eksisterende seismikkdata er nå fullført, melder TDN Finans.Selskapet fortsetter fremgangen i sitt avgrensningsprogram, og ser på en bransjepartner til å delta på en avgrensningsbrønn, som er planlagt til andre kvartal 2018, opplyses det.Wentworth har identifisert et antall av mulige boresteder og har begynt forhåndarbeid for en avgrensningsbrønn.Selskapets interne vurdering av det prospektive ressursestimatet for Tembo-strukturen er på 1,7 tcf (urisket p50). Tembo 1-letebrønnen indikerer potensiale for et oljecase på 219 millioner fat (urisket p50), ifølge nyhetsbyrået.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også