- Helt klart risiko for korreksjon i aksjemarkedet

Bjørn-Roger Wilhelmsen mener investorer bør spre investeringene sine for å sikre seg mot mulig korreksjon.

- Jeg ser ingen klare tegn til økonomisk nedtur i det korte bildet. Derfor er det ingen grunn til å få panikk selv om børsen faller litt, sier sjeføkonom og partner i Nordkinn Asset Management, Bjørn-Roger Wilhelmsen til DN.no.I skrivende stund er hovedindeksen på Oslo Børs opp 0,11 prosent, til 697,53. Han mener likevel ifølge nettstedet investorer bør spre investeringene sine for å sikre seg mot en mulig korreksjon, der han mener europeiske aksjer særlig stikker seg positivt ut. - Jeg mener det helt klart er en risiko for at vi får en korreksjon i aksjemarkedet i løpet av sommeren eller høsten. Aksjemarkedet er dyrt flere steder, kanskje særlig i USA, og volatiliteten er lav, sier han til Dn.no.