Italiensk rettsbeslutning i favør av EAM

Fordelaktig dom i Italia. 

Foto: EAM Solar
Børs

I en dom fra 31.mai, men som ikke ble varslet før i går, fremgår det at retten i Milano har beordret beslagleggelse av alle eiendeler knyttet til Marco Giorgi og Igor Akhmerov i favør av EAM Solar og EAM Solar Italy Holding, inntil et totalt beløp på 33.062.632 euro, fremgår det av en melding torsdag morgen.Rettens avgjørelse ble tatt for å sikre mulig kompensasjon av deler av kontantutlegget som ble gjort av EAM-selskaper i juli 2014 i forbindelse med P31-svindelen. Les også:  Det hagler av rettssaker for EAM SolarSummen som er identifisert skal ikke tolkes som en øvre grense på hva de endelige skadekravene som kan tilkjennes EAM Solar kan bli, fremgår det av meldingen."EAM vil sette i gang de nødvendige tiltakene for å sikre eiendeler i overensstemmelse med rettens kjennelse", heter det i meldingen.  

eam solar
italia
milan
domstol
Nyheter
Børs