Stian Lysberg Solum

Kjos advarer svenskene mot å innføre flyskatt

Norwegian vraker sannsynligvis nye langdistanseflygninger fra Stockholm dersom den svenske regjeringen innfører flyskatt.

Norwegian Air Shuttle kommer ikke til å legge nye langdistanseflygninger fra Stockholm Arlanda hvis den svenske regjeringen innfører flyskatt.Det melder svenske TV4 mandag, og viser til et intervju med konsernsjef Bjørn Kjos i Norwegian, ifølge TDN Finans.- Vi har ingen tro på at Stockholm bygges opp som en stor «hub», så vi kommer til å legge flyvningene våre andre steder i Europa, sier Kjus i TV-sendingen.Kjos forteller at flyselskapet i stedet vil fokusere på byer som London, Roma, Paris, Barcelona og muligens Amsterdam.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også