Megler kommenterer kursras og rykter i markedet

I går kunne vi lese at flere arabiske land har besluttet å kutte de politiske båndene til Qatar på grunn av at de mener kongedømmet støtter terrorisme. Tirsdag stupte LPG-rederiet BW LPG hele 8,35 prosent.- Qatar er stor eksportør, men vi har ikke fått rapport om at det har noen effekt ennå. Vi tror det er forbigående, sier analytiker Erik Haavaldsen i Pareto til Reuters.Analytikeren har følgende kommentar til tirsdagens kursras i BW LPG:- Jeg tror ikke det var Qatar, det er et forferdelig sentiment rundt de aksjene (LPG shipping), og det var rykter om at BW hadde inngått lange certepartier på skuffende rater. Vi tror spotrater og sentimentet skal bunne ut en gang i juli, men det er et vanskelig sentiment rundt de aksjene akkurat nå, sier Haavaldsen til Reuters.I spotmarkedet tjener de største LPG-skipene litt over 10.000 dollar per dag.I skrivende stund omsettes aksjen for 31,10 kroner, opp 1,60 prosent.