Meglerhus: - En av de foretrukne

Telenor trekker hovedindeksen i positiv retning tirsdag.

Nordea Markets fastholder sin kjøpsanbefaling på Telenor, som for øvrig er en av meglerhusets foretrukne teleoperatører, før selskapets rapport for 2. kvartal, skriver TDN Finans.Meglerhuset venter at Telenors inntjening blir på nivå med, eller litt bedre enn de generelle forventningene i markedet, og at rapporten for 2. kvartal følger den samme trenden som rapporten fra 1. kvartal med svak topplinjevekst, men solid utvikling i ebitda-marginen.«I Telenor har vi stort fokus på mulighetene for kostnadsbesparelser, og forventer ytterligere informasjon om dette i forbindelse med kvartalsrapporten», skriver analytikerne.Meglerhuset trekker ifølge nyhetsbyrået frem at Telenor leverer høyere inntjeningsvekst enn sektoren, men at selskapet fortsatt er prissatt med en rabatt.Telenor stiger i skrivende stund 1,59 prosent til 140,40 kroner.