Eivind Yggeseth

Meglerhus tar grep

DNB Markets gjør endringer - både hva gjelder anbefaling og kursmål.

DNB Markets oppgraderer sin anbefaling på Petroleum Geo-Services (PGS) til hold fra salg, skriver meglerhuset i dagens aksjerapport.Kursmålet nedjusteres samtidig til 13 kroner fra 16 kroner per aksje.«Med det seneste fallet i aksjekursen har noen av hovedpoengene fra vårt seneste innvesteringscase, som lavere forventinger og regnskapsmessig risiko spilt seg ut, og vi venter at aksjekursen først og fremst vil være avhengig av oljeprisen på kort sikt», skriver meglerhuset ifølge TDN Finans i en analyse.Til tross for oppgraderingen understreker meglerhuset ifølge nyhetsbyrået at det er potensiale for ytterligere nedside med risiko for en mulig emisjon for tredje gang på tre år.«Støtte for aksjekursen kan komme fra en mye høyere oljepris og en etterfølgende bedring i seismikkmarkedet», skriver meglerhuset.Etter DNB Markets syn vil utsiktene for en innhenting i 2018 skuffe da den kommende vinteren vil bli mer utfordrerne enn konsensus venter.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også