Nå er tech-milliardæren ferdig i Tapad

Linus Sundahl-Djerf

Are Traasdahl solgte Tapad til Telenor for 2,7 milliarder kroner i februar i fjor. Nå forlater han selskapet.

– Det er ingen dramatikk her. Dette er en lenge planlagt avgang, slik det ofte er når gründere selger et selskap, sier Are Traasdahl til DN på telefon fra Miami.Det har nå gått litt over et år siden tech-gründeren solgte Tapad til Telenor for 2,7 milliarder kroner. Selv fikk han 1,5 milliarder etter salget.Han sier til avisen at han har lyst til å jobbe med andre prosjekter og overlater gjerne driften av Tapad til noen som kjenner Telenor-systemet bedre enn ham.– Jeg skal jobbe mer aktivt i investeringsselskapet mitt og har så vidt begynt å tenke på et nytt eget selskap også, men det er for tidlig å si noe mer om det, sier Traasdahl til DN.


Les også