Nok et meglerhus nedgraderer Seadrill

Det franske meglerhuset Société Générale høvler kursmålet på det Fredriksen-dominerte riggselskapet.

Ifølge en oppdatering fra meglerhuset torsdag, nedgraderes anbefalingen på Seadrill til selg fra hold, og kursmålet nedjusteres til 3,63 kroner fra tidligere 29,60 kroner, melder TDN Finans.Nedgraderingen reflekterer fallet i aksjonærenes egenkapitalverdi fra enhver restrukturering, det høye gjeldsnivået til Seadrill, usikkerhet rundt oljeselskapenes leteinvesteringer og overskuddtilbudet av flyterigger i markedet, skriver meglerhuset i oppdateringen.I likhet med de fleste andre, og ikke minst i tråd med det Seadrill selv har kommunisert, tror ikke analytikerne i Société Générale at dagens aksjonærer vil sitte igjen med noe særlig etter at restruktureringen av selskapet er gjennomført. Seadrill er i skrivende stund opp 6,91 prosent til 4,27 kroner etter at datterselskapet North Atlantic Drilling har fått utvidet rammeavtalen med Rosneft i ytterligere to år.Les også: Gladnyhet for North Atlantic Drilling


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også