Norwegian lanserer rute til Argentina

- En ny milepæl for Norwegian og en viktig del av vår globale strategi, sier konsernsjef Bjørn Kjos.

Norwegians globale ekspansjon fortsetter med lanseringen av en ny direkterute mellom London Gatwick og Argentinas hovedstad Buenos Aires, opplyser selskapet i en melding torsdag. Dette blir flyselskapets aller første destinasjon i Sør-Amerika. - Lanseringen av denne ruten til Buenos Aires er en ny milepæl for Norwegian og en viktig del av vår globale strategi. Det er vår aller første rute til Sør-Amerika og markerer starten på selskapets planer om ekspansjon i Argentina, sier Norwegians konsernsjef Bjørn Kjos.Vil ekspandere videre- Argentina er et veldig interessant marked med store muligheter. Dagens flytilbud i Argentina og Sør-Amerika er relativt begrenset, derfor ser vi frem til å gi argentinere billige flybilletter både på innenriks- og utenriksruter i nær fremtid, forteller Bjørn Kjos.Ruten har oppstart ifølge selskapet 14. februar 2018. Tidligere i vår godkjente Norwegian-styret at konsernets argentinske datterselskap skal etablere baser, ansette nye medarbeidere og lansere nye ruter i Argentina. Norwegian opplyser at selskapet har søkt om driftstillatelse (Air Operator’s Certificate) for å kunne fly i Argentina, og hvis søknaden godkjennes av myndighetene nye ruter bli lansert mot slutten av året.