RenoNorden i samtaler

Bærum kommune lyser ut et anbud. Aksjen snur.

Bærum kommune vil invitere et begrenset antall selskaper til en anbudskonkurranse på tjenestene RenoNorden yter for kommunen, går det frem av en børsmelding.Initiativet til anbudsprosessen har blitt tatt for å gi kunden muligheten til å vurdere alternative tjenesteytere, gitt selskapets finansielle utfordringer.Hvis kontrakt inngås mellom kunden og en ny tilbyder, ventes det ifølge meldingen at RenoNordens kontrakt med den kunden vil termineres, og at en avtale inngås mellom RenoNorden og den nye tilbyderen om overføring av eiendeler, kontrakter og personell tilknyttet RenoNordens kontrakt med kunden.Terminering av kundekontrakten vil ifølge selskapet medføre reversering av tap.Hele meldingen her.Aksjen har reagert markant opp på meldingen. Etter å ha figurert høyt på taperlisten i åpningen, er den nå opp 16,4 prosent til 3,90 kroner. Bare to aksjer stiger mer så langt i dagens handel.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også