Ringnes mister finansdirektøren

Eiendomsselskapet til Christian Ringnes, Eiendomsspar AS, må se seg om etter ny finansdirektør.

«Olaf Gauslå har de senere år hatt en arbeidsavtale der han deler av året har utført sine arbeidsoppgaver fra sitt andre hjem i utlandet. Eiendomsspar har hatt et ønske om å reforhandle denne avtalen, men det har dessverre ikke lykkes partene å bli enige om en ny avtale. Partene har derfor besluttet å skille lag», skriver Eiendomsspar i en pressemelding.- Det har vært 26 fantastiske år i Eiendomsspar med mange interessante utfordringer, spennende prosjekter og gode kolleger, og der er ikke med lett hjerte jeg nå forlater selskapet, sier Gauslå i en kommentar. - Jeg har ikke noen ny jobb å gå til, men så har jeg heller ikke tenkt å søke noen ny operativ stilling, sier Gauslå som vil fortsette i stillingen til 1. april 2018.Han får gode skussmål av sjefen sin, administrerende direktør Christian Ringnes. - Olaf Gauslå er meget dyktig, har enorm arbeidskapasitet og imponerende innsikt og oversikt. Han har bidratt enormt til utviklingen av Eiendomsspar gjennom mange år og vi har mye å takke ham for, sier Ringnes.Arbeidet med å rekruttere en ny finansdirektør starter umiddelbart, opplyses det.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også