Styreleder slutter i Induct

Even Nordstrøm tar ikke gjenvalg.

Merkur Market-noterte Induct innkaller til ordinær generalforsamling tirsdag 27. juni 2017, og på agendaen står valg av ny styreleder.Styreleder Even Nordstrøm tar nemlig ikke gjenvalg.- Styrelederoppgaven i Induct har vært svært arbeidskrevende og vesentlig mer tidkrevende enn hva jeg forutså, sier han blant annet i en kommentar.Bjørn Gabrielsen stiller til valg som ny styreleder.Gabrielsen har bakgrunn fra konsernledelsen i et større svensk børsnotert programvareselskap, med ansvar for salgsorganisasjonen i alle markeder Induct opererer i, inklusive Brasil og India.- Induct er et av de mest spennende selskapene jeg har sett, med et stort nasjonalt- og internasjonalt potensial, sier Gabrielsen.Styremedlem Audun Wicktrand Iversen velger også å tre ut av styret på kommende generalforsamling.Hele meldingen her.KjendistungtFinansavisen omtalte i fjor høst at toppen av aksjonærlisten i Induct er kjendistung. Det er den fortsatt.Øystein Tvenge er nest største aksjonær med 7,06 prosent av aksjene. Broren Torstein er 4. størst med sine 3,73 prosent.Celina Midelfart og søsteren Hermine er gjennom Midelfart Invest oppe på 12. plass med 1,71 prosent (140.000 aksjer).Vi tar også med Kari Stautland, mangeårig storaksjonær i Opera, som har 3,70 prosent eierandel med sine 303.140 aksjer.Det gjør henne til 5. største aksjonær i Induct.På 16. plass med 100.000 aksjer (1,22 prosent) finner vi dessuten Delray Trading, et selskap Arne Blystad eier sammen med Hermann Refsum Flinder.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også