Etter ti minutters er hovedindeksen opp 0,05 prosent til 705,38. Det er omsatt aksjer og egenkapitalbevis for 154 millioner kroner. OljeprisenOljeprisene faller noe tilbake tirsdag, etter at det ble kjent at , sammenlignet med nivået i mai.Ifølge TDN Finans kom halvparten av økningen fra Libya og Nigeria, mens Saudi-Arabia økte produksjonen med 90.000 fat per dag, ifølge en undersøkelse, som også viser at både Angola og De forente arabiske emirater økte produksjonen med 40.000 fat per dag sammenlignet med mai.I skrivende stund handles Brent-oljen til 49,49 dollar fatet, etter en nedgang på 0,38 prosent. WTI-oljen faller 0,32 prosent til 46,92 dollar fatet. Til sammenligning ble et fat Nordsjøolje omsatt for 49,30 dollar fatet ved børsslutt i Oslo mandag.På aksjefronten skriver Kepler Cheuvreux tirsdag at de tar opp dekning på Statoil-aksjen med en hold-anbefaling, melder Bloomberg News tirsdag ifølge TDN Finans. Kursmålet er på 140 kroner per aksje.Statoil klatrer 0,22 prosent til 139,80 kroner. Bakkafrost slaktet mersitt slaktevolum i andre kvartal 2017 endte på 18.400 tonn, opplyser selskapet i en slakteoppdatering tirsdag.Til sammenligning var Bakkafrosts slaktevolum endte i første kvartal på 13.200 tonn.Fôr-salget i kvartalet var 17.000 tonn, mens Havsbrún anskaffet 162.500 tonn råvarer i kvartalet.Slaktenyheten er med på å sende aksjen opp 2,10 prosent til 315,50 kroner.Emisjon i boksAwilco LNG opplyser i en melding at foreløpige resultater viser at rundt 3,36 millioner aksjer ble tegnet i selskapets reparasjonsemisjon.Ifølge selskapet ble det tilbudt totalt 5,715 millioner nye aksjer i reparasjonsemisjonen.Aksjen faller 2,89 prosent til 30,20 kroner. Venter bedre Telenor-driftFør Telenor legger frem resultatet for 2. kvartal 17.juli, er konsensus hos analytikerne at Telenor leverer bedre på driften, men at omsetningen vil være noe svakere i 2. kvartal. Ifølge TDN Finans venter analytikerne at Telenor vil rapportere EBITDA før andre poster på 11.649 millioner kroner i kvartalet, mens snittforventningene til driftsresultatet er 6.693 millioner kroner. I åpningsminuttene er Telenor-aksjen ned 0,50 prosent til 138,50 kroner. NRC med Sverige-avtaleTrafikverket i Sverige har tildelt Segermo AB, NRCs datterselskap, en kontrakt for skinnefornyelse på jernbanestrekningen mellom Karlstad C og Karlstad Östra i Sverige.NRC opplyser at kontrakten er på , og oppstart er ventet i august.NRC-aksjen er foreløpig ikke omsatt.