Norsk Hydro er fint driv på Oslo Børs, og stiger 2,7 prosent til 47,55 kroner mandag ettermiddag.Aluminiumprisene har fått seg et løft etter meldingene fra Kina om at East Hope Group har begynt å stenge ned produksjon.Aluminium for levering om tre måneder handles for 1.923 dollar tonnet i London, opp 0,6 prosent i dagens handel.- Det er relativt stor usikkerhet rundt omfanget av tilbudssidereformen i Kina, men dette er indikasjoner på at kinesiske myndigheter er hardere i klypa denne gangen, og får mer effekt enn det man trodde ved forrige korsvei for et par uker siden, sier Carnegie-analytiker Morten Normann til TDN Finans.Han tror kombinasjonen av East Hope og oppløftende PMI-tall i det siste forklarer dagens Hydro-oppgang.På nyhetsbyråets spørsmål om utsiktene i aluminiumsmarkedet svarer Normann at slaget vil stå i Kina i 4. kvartal. Han viser til flere byer som da vil gjøre tiltak for å bedre luftkvaliteten.Normann mener ifølge TDN Finans at WTO-saken, der Kina anklages for prisdumping, også kan påvirke prisene på sikt.